Skip to main content
Filtrovat:   |  Celkem: 81  |  

Mohamadou Mountady Diallo

ID: 201271
Není adoptován

Chlapec, 11 let

Mohamadou pochází z desítičlenné rodiny. Jeho otec, který žije v polygamním vztahu se třemi ženami, kvůli svému pokročilému věku již nedokáže zajistit dostatečný výdělek na podporu celé rodiny, a ani žádný ze starších sourozenců nevydělává dostatek, aby pokryl Mohamadouovo školné. Rád by tedy chodil do školy, aby se tak mohl dále rozvíjet a pomoci své rodině. Další informace »

Mountaga Diallo

ID: 201266
Není adoptován

Chlapec, 11 let

Mountaga je sirotkem svého otce. Platba školného tedy spadla do rukou matky, která však bez finanční podpory nebude dlouho schopná financovat Mountagovo studium, a žádá proto o pomoc. Další informace »

Bambo Diankha

ID: 201200
Není adoptován

Chlapec, 11 let

Bambo je malý, tichý a inteligentní chlapec. Má 4 sourozence, 2 sestry a 2 bratry. Rodina s pěti dětmi žije v domě, v jednom pokoji. V dalším pokoji žije s rodinou i otcův nejstarší bratr. Bambo a jeho sourozenci spí na jedné matraci. Zajistit jídlo i jen 3x denně je pro jejich rodinu velmi složité. Oblečení pořizují jen vyjímečně u příležitosti významného svátku. Další informace »

Zakaria Fofana

ID: 201275
Není adoptován

Chlapec, 11 let

Zakaria byl vychován svou babičkou, která prodává koření na trhu. Jeho otec má jakožto sběrač odpadků velice slabý příjem, a tak si nemůže dovolit poslat své děti do školy. I přesto ale Zakaria vyniká svou inteligencí a chutí se vzdělávat. Další informace »

Aminata Rajac

ID: 201267
Není adoptována

Dívka, 11 let

Aminata pochází ze čtyřčlenné rodiny. Její maminka je hospodyně, ale poslední čtyři roky také vážně nemocná. Její otec nemá zaměstnání, a tak Aminata potřebuje podporu po finanční stránce aby vůbec mohla chodit do školy. Další informace »

Mariama Sylla

ID: 201268
Není adoptována

Dívka, 11 let

Mariama kvůli těžké rodinné situaci do školy nemůže docházet často, ale přesto má velmi slibné výsledky. Potřebuje však finanční podporu, aby se svému studiu mohla věnovat naplno. Další informace »

Karfala Camara

ID: 201048
Není adoptován

Chlapec, 17 let

Matka chlapce byla v programu adopce a vyučila se švadlenou. Karfala se narodil mimo manželství, jeho otec je uprchlík z Libérie. Chlapce nikdy neuznal za svého. Matka Karfaly se později vdala a odstěhovala za rodinou manžela. Karfala zůstal žít s babičkou, která je hluchoněmá. Další informace »

Mamady Camara

ID: 201071
Není adoptován

Chlapec, 17 let

Mamady je nejmladším potomkem rodiny čítající ještě tři dívky narozené r. 2000, 2002 a 2004. Chlapec studuje již druhý ročník základní školy, avšak jeho rodiče nemají dostatek peněz, aby ho mohli i nadále ve studiu podporovat. Otec je dobrovolným lékařem bez jakéhokoliv příjmu a maminka učitelkou na základní škole. Další informace »

Mohamed Lamine Camara

ID: 20953
Není adoptován

Chlapec, 19 let

Mohamed Lamine žije se se svými rodiči a ve složité životní situaci. Jejich otec se snaží najít způsob, který by jeho synům pomohl ke vzdělání a tím k lepšímu budoucímu uplatnění a životu. 10-2022 Chlapec je nyní v posledním ročníku na college. Letos ho čekají přijímačky na střední školu nebo učební obor. Další informace »

Seydouba Camara

ID: 20971
Není adoptován

Chlapec, 19 let

Seydouba pochází z početné rodiny, má čtyři sourozence, a protože je jeho otec nezaměstnaný nemají dostatek peněz. Kvůli tomu si nemohou dovolit jej poslat do školy a tak hledají podporu. Další informace »

M´ Mawa Yattara

ID: 20973
Není adoptována

Dívka, 19 let

M´ Mawa pochází z velice chudé a početné rodiny, protože má čtyři starší sourozence: jednu sestru a dva bratry. I kvůli tomu její výchovu svěřil otec svému kamarádovi, který ale sám nemá dostatek prostředků na to, aby ji poslal do školy. 7-2016 Dívka je v péči své babičky, která byla v loňském roce velmi vážně nemocná a nemohla tak dohlížet na vzdělání M'Mawy. Z tohoto důvodu dívka opakuje 3.třídu. Babička je již zdravá. Další informace »

M´ Mah Camara

ID: 20961
Není adoptována

Dívka, 20 let

Holčička, jež pochází z velké rodiny mající několik dětí, nyní žije u své adoptivní tety, která je sama studující a nemá prostředky pro zajištění vzdělání své adoptivní dcery. Holčička se tak nachází ve svízelné situaci a hledá jakékoliv řešení, jež by jí dopomohlo k možnosti získat vzdělání. Další informace »

Odia Condé

ID: 201025
Není adoptována

Dívka, 20 let

Polygamní velmi chudá rodiny. V důsledku této chudoby, nepatří vzdělání mezi primární potřeby dětí. Odia by velmi ráda chodila do školy, situace rodiny to však neumožňuje. Má čtyři starší bratry a jednu mladší sestru. Další informace »

Abdoulaye Camara

ID: 201035
Není adoptován

Chlapec, 21 let

Matka je tělesně postižená. Otěhotněla s pomocníkem řidiče (ti kteří hledají cestující do dopravního prostředku), který těhotenstsví neuznal. Matka nechala své dítě tam, kde dělala služebnou. V rodině je již otec v důchodu a proto mají nní problémy se zajištěním vzdělání chlapce. Další informace »

Louis Béa Millimono

ID: 201027
Není adoptován

Chlapec, 21 let

Chlapec žije se svým jmenovcem (s tím, po kterém byl pojmenován), který má polygamní rodinu. Každá z žen má více dětí. Ty jsou obětí této situace, protože uživit tak početnou rodinu je velmi těžké. Louis má dvě sestry, měl ještě jednu ale ta zemřela. Další informace »

Fatoumata Battouly Baldé

ID: 20724
Není adoptována

Dívka, 22 let

Rodina emigrovala kvůli válce v sousední Libérii. Fatoumata v této válce ztratila 2 ze svých sourozenců. Otec je nemocný, protože byl traumatizován brutálním násilím války. V Guineji nevykonává svou profesi. Rodina je početná, většinou jí jednou denně. Fatoumata má 2 bratry (8 a 11 let) a 1 sestru (4 roky). 10.3.2008 Další informace »

N'Na Aissata Camara

ID: 20761
Není adoptována

Dívka, 23 let

Otec přišel z Pobřeží Slonoviny, celý čas strávil hledáním práce a vrátil se s prázdnou. O obživu se stará maminka, která jen stěží dokáže zajistit alespoň jedno jídlo denně. Dívka má 2 bratry a sestru(1996,1999,2005). Další informace »

Thierno Ousmane Diallo

ID: 20709
Není adoptován

Chlapec, 23 let

Otec před 3 lety zemřel a zanechal po sobě 10 člennou rodinu z toho 4 malé děti. Rodina má velké problémy se uživit a děti nemohou chodit do školy. Další informace »

M'Mah Kourouma

ID: 20767
Není adoptována

Dívka, 23 let

Otec M'Mah zemřel a její maminka je nemocná. Nemůže se starat o políčko. Mají problémy se zajištěním základních potřeb. Dívka má 3 sestry (1995,1998,2005). Další informace »

Mamadama Sylla

ID: 201016
Není adoptována

Dívka, 25 let

Otec je stále pryč. Když přijede, žena otěhotní a on zase odjede pryč za svými problémy. Když se jí podaří něco ušetřit přijede a pak zase bez jediného slova zmizí. Žena se svými dětmi tuto situaci trpí, podle ní má někde jinde jinou ženu. Mamadama má dve starší a dvě mladší sestry. Další informace »