Skip to main content

Lounge & Groove na Lodi Tajemství

05.07.2015

Lounge nedělní odpoledne na Lodi Tajemství se vydařilo. Divadelní loď Bratří Formanů na Náplavce má duši a je to znát. Lidé usměvaví, hudba příjemná a barmani milí. Děkujeme za podporu. Návštěvníci se zastavovali i u našeho stánku s uměleckými předměty z Guiney v duchu fair trade. Ženám se líbily obzvlášť šaty a ti nejzvědavější se zajímali přímo o Wontanara projekty.

Zaznamenali jsme i zájem o vstup do našich dobrovolnických řad a to nás velmi těší:) Vstupné bylo dobrovolné a všechno šlo na naši podporu. Děti uvítaly naši výtvarnou dílnu a malování na obličej se postupně změnilo v bodypainting. Naše tattoo, které ladilo k jednotlivým šatům si nakonec nechali udělat nejen ženy a děti ale i přítomní muži, což nás potěšilo dvojnásob.

Celé odpoledne se neslo v duchu lounge pohoda jazz. Začínalo se ve 14:00. Akci hudebně otvírala djane C´moi, v ambientním tempu Café del Mare. Vystřídal jí dj BeatFoot! z Košic, který příjemné pomalé tempo udržoval. S přibývajícími hodinami přibývalo i jemných beatů. Brněnský dj Johannes tu pustil i vlastní tracky ze své dílny a poslední funk deep housové tóny v podání dj Gaziho z Jižní Afriky dozněly těsně před půlnocí.

 

Fotogalerie
Nejnovější články
Všechny zprávy ->