Skip to main content

Uměním za nenásilí v Crossu

09.02.2006

V rámci kampaně Uměním za nenásilí, kterou organizuje o.s. Komunita pro lidský rozvoj, proběhne další akce spojující různé Djs, hudebníky a další umělce i neumělce, kteří tak chtějí společně poukázat na rostoucí násilí ve světě i uvnitř člověka.

V rámci kampaně Uměním za nenásilí, kterou organizuje o.s. Komunita pro lidský rozvoj, proběhne další akce spojující různé Djs, hudebníky a další umělce i neumělce, kteří tak chtějí společně poukázat na rostoucí násilí ve světě i uvnitř člověka. Ovšem nejde jen o kritiku, ale hlavně o ukázaní na možné řešení této situace pomocí aktivního nenásilí, na které už poukazovali v historii velcí průvodci nenásilí jako např. M.Gándhí a M.L.King.

Tato akce není jen zábavou, ale také výzvou k nespolupráci se zlem a spolupráci s dobrem, k aktivní účasti na společném úsilí za vytvoření nenásilného světa. Je to výzva pro všechny, jenž touží po skutečném poznávání a hledání pravdy a chtějí probudit velký potenciál, který se skrývá uvnitř každého člověka.

Takže v pátek 17.2. od 20 h. v Cross Clubu – Djs Yukimura, Touchwood, Stanzim, Juanita Juarez, Apep, Kaliyuga Sound, Percusion Show, projekce Oko3, dokumentární filmy s diskuzí « Co je to aktivní nenásilí ? »
Fotogalerie
Nejnovější články
Všechny zprávy ->