Skip to main content
Filtrovat:   |  Celkem: 108  |  

M´Balia Sylla

ID: 201298
Není adoptována

Dívka, 9 let

M´Balia je chytrá dívka, pocházející z chudé rodiny, ve které žije se svými rodiči, dvěma staršími bratry a mladší sestrou. Její otec se nestará o budoucnost svých dětí, pouze matka se pokouší dětem zajistit stabilní podmínky. M´Balia spí ve stejné místnosti jako její rodiče. Další informace »

Fatoumata Táirou Traoré

ID: 201295
Není adoptována

Dívka, 9 let

Fatoumata se narodila do kritické rodinné situace, a to především v ohledu finančním. Do školy nastoupila, a to s velice dobrými výsledky, ale jelikož si rodiče nemohou dovolit včas splácet školné, skončila nakonec Fatoumata doma se svými třemi bratry, kteří též do školy nechodí, a se kterými večer sdílí jednu rohož na zemi. Další informace »

Aissa Touré

ID: 201307
Není adoptována

Dívka, 9 let

Aissa je velmi chytrá dívka, která žije ve velice chudé rodině. Její otec je bez práce a bez peněz, a její máma prodává na trhu např. koření, aby zajistila rodině vůbec nějaké příjmy. Přesto však nejsou dostatečné na to, aby mohla své děti poslat do školy. Další informace »

Aminata Bangoura

ID: 201322
Není adoptována

Dívka, 10 let

Rodičům Aminaty pomáhá strýc se zajištěním každodenních potřeb. Jí většinou jednou denně večer. Aminata má 3 starší sourozence, dva bratry a jednu sestru. Další informace »

Bintou Bangoura

ID: 201178
Není adoptována

Dívka, 10 let

Dívka je velmi inteligentní a ve škole se jí daří, bohužel ale trpí kvůli nedostatku jídla doma, kde se jí často dostává pouze jedné porce denně. Spát chodívá k sousedům, protože je její rodina početná a v jedné místnosti se po boku její matky mačká několik dětí. Dívka potřebuje adoptivní rodiče, aby mohla studovat bez obtíží. Bintou má 4 další sourozence. Další informace »

Mohamed Lamine Bangoura

ID: 201304
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Mohamed Lamine je chlapec pocházející z velmi chudé a polygamní rodiny, kde otec má čtyři rozdílné ženy a dohromady 10 dětí. Kvůli nedostatečným prostředkům ani jedno z jeho dětí nechodí do školy, a stěží jí dvakrát denně. Všechny děti také na zemi na rohoži. Další informace »

Abdoulaye Barry

ID: 201204
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Abdoulaye je chytrý a klidný mladý chapec. Společně s rodinou žijí v dvoupokojovém domě, s tím, že Abdoulaye se svými sourozenci sdílí jednu podložku ke spaní. Jí většinou jen dvakrát denně. Další informace »

Elhadj Ahmadou Diogo Barry

ID: 201174
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Rodině po zaplacení všech nezbytných výdajů jako je jídlo, oblečení a obytování nezbývá dostatek prostředků na zajištění chlapcova vzdělání. Chlapec má jednoho sourozence El Ibrahima Brary (*2007) Další informace »

Mamadou Diouma Barry

ID: 201262
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Mamadou žije v pětičlenné rodině. Jeho otec je švec, ale nemá vlastní ateliér aby mohl svou práci provozovat efektivně. Nemá v podstatě žádné zakázky, a rodina tak finančně strádá. Pouze strýc něco do rodinného rozpočtu přispívá. Rodina tak potřebuje pomoc, aby se mohl Mamadou vzdělávat. Další informace »

Afi Camara

ID: 201209
Není adoptována

Dívka, 10 let

Afi je mladá dívka, která žije se svými dvěma bratry, jednou sestrou, a rodiči. Ti však nejsou schopni platit dětem školné kvůli rodinné finanční situaci. Všechny děti spí na jedné matraci a jí pouze dvakrát denně. Další informace »

Fatoumata Camara

ID: 201196
Není adoptována

Dívka, 10 let

Žije se svou matkou a třemi sourozenci ve stejném pokoji. Otec je v důchodu a doma je nepřítomen. I kvůli tomu má rodina potíže podpořit její studium, stejně tak jako například zajistit stravování či léky. Další informace »

Mariama Camara

ID: 201192
Není adoptována

Dívka, 10 let

Se svými rodiči a sourozenci sdílí jeden pokoj a matrace. Občas přes den vůbec nejí, a rodina si tudíž nemůže dovolit ani školné, či školní uniformu. Tiguidanké, sestra (dvojče) v adopci s ID201191 Další informace »

Mariama Toofan Camara

ID: 201179
Není adoptována

Dívka, 10 let

Mariama pochází z osmi dětí od jednoho otce a různých matek. V rodině se potýká s mnohými problémy - jí nepravidelně a nedostatečně k jejímu věku. Není pro ní snadné se dopravovat do školy a ani doma to nemá snadné. Například se spaním, protože sdílí s ostatními dětmi jednu místnost. To je i důvodem, proč je případné léčení jakékoliv nemoci také problém. Kvůli tomuto všemu Mariama hledá adoptivní rodiče. Další informace »

M'Bemba Camara

ID: 201125
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Rodiče se potýkají s problémy zajistit základní životní potřeby rodiny. Zda se budou moci v daný den najíst, závisí na aktuálním příjmu. Někdy si bohužel nemohou dovolit ani jedno jídlo denně. Děti bývají často odkázány jen na sezónní ovoce. M'Bemba má čtyři starší bratry a dvě starší sestry. Další informace »

Tiguidanké Camara

ID: 201191
Není adoptována

Dívka, 10 let

Se svými rodiči a sourozenci sdílí jeden pokoj a matrace. Občas přes den vůbec nejí, a rodina si tudíž nemůže dovolit ani školné, či školní uniformu. Mariama, sestra (dvojče) v adopci s ID201192 Další informace »

Ramatoulaye Diaby

ID: 201248
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Ramatoulaye žije v rodině se dvěma sourozenci. Jeho otec, mechanik, utrpěl vážné zranění, kvůli kterému se stal nemohoucím. Žije ve velmi kritické finanční situaci, a nedokáže zajistit studium, ani pokrýt spoustu dalších nákladů na život pro své děti. Další informace »

Mamadou Yacine Diallo

ID: 201264
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Je velice zvídavý a moc rád by chodil do školy. Bohužel, rodinný domov byl zdemolován v Kaporu, a rodina tak byla nechána napospas osudu, bez finančních prostředků, které by dovolily Yacinovi studovat. Další informace »

Oumou Koultoumy Diallo

ID: 201256
Není adoptována

Dívka, 10 let

Narodila se ve velmi nábožensky založené a polygamní rodině, čítající 12 členů, jejíž otec se každodenně věnuje především modlitbě - těžko skloubitelné s dostatečnou mzdou potřebnou k uživení velké rodiny. Oumou si velice přeje jít do školy, a proto shání pomoc, jelikož jí to rodinné finanční prostředky neumožňují. Další informace »

Mohamed Lamine Kanté

ID: 201220
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Mohamed Lamine je velmi usměvavý a nebojácný chlapec. Má 3 bratry se kterými sdílí pokoj, avšak on spí na křesle a jeho sourozenci na rohoži. Ráno i večer jí rýži. Zatím je vyučován pouze týmem dobrovolníků, jelikož se nemůže dovolit platit školné. Další informace »

Alhassane Kéita

ID: 201310
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Alhassane pochází z chudé polygamní rodiny - jeho otec je oženěn se třemi ženami, se kterými má celkem patnáct dětí, ale nedokáže jim zajistit budoucnost. Naopak matka, která se o Alhassana primárně stará, dělá, co může, aby Alhassanovi zajistila alespoň základní životní potřeby. Kvůli nedostatku peněz však jí pouze dvakrát denně a spí na jedné rohoži s dalšími dětmi. Další informace »