Skip to main content

Na Vostrově jako na Bali

17.08.2015

Minulý pátek jsme jeli do Mnichova Hradiště, kde se konala velmi příjemná letní akce v místním přírodním amfitéatru. Pod taktovkou Wonderbeat, Pekelnej Bar a Vostrov official tu od 20:00 zazněla pestrá hudební paleta až do ranních hodin. Největším hudebním překvapením večera bylo vystoupení elektronické kapely D.I.J. dRYER live, za kterými dorazili skalní fanoušci ze všech koutů naší republiky. Atmosféra byla celý večer velmi přátelská. Lidé se koupali, usmívali, tančili, poslouchali hudbu a užívali si horkého letního večera.

Tentokrát jsme moc naši bodypainting sadu nevyužili, protože v odpoledních hodinách byl areál prázdný a pak už byla  tma. Povídali jsme si tedy o našich projektech, seznamovali se a nasávali atmosféru. Vostrov open air club leží na překrásném místě u Mnichova hradiště, kde to vypadá, při troše fantazie jako na Bali. Posuďte sami.

...................................................................................................................

Areál open-air klubu Vostrov nabízí výborné zázemí nejen pro hudební produkci, ale i pro volnočasové aktivity. Ze sportů si můžete vybrat cokoli, co je vám příjemné. Děti uvítají velkou trampolínu, rodiče zas stůl na ping-pong nebo hřiště na fotbal. Můžete si zahrát frisbee, badminton, pétanque, přichystat si vlastní speciality na grilu nebo se vykoupat v Jizeře.

...................................................................................................................

...................................................................................................................

Za djským pultem se představili postupně: Otik von Hell, Twin, Krekr, Steve Mute, Devnull - Efotan, Afroger, Bába, Joe Joy a celou akci otvírala naše domácí djka C´moi, která tu prezentovala Wontanaru a Pekelnej Bar. Hned po ní navázala kapela D.I.J Dryer.

Vostrov je přírodní amfiteátr v městečku Mnichovo Hradiště v okrese Mladá Boleslav. Po celý týden v areálu je možné se slunit, koupat či sportovat. Molo na koupání je umístěné v prostoru za barem nebo na 100 metrů vzdáleném velkém jezu.Sobotní večery období června až září jsou většinou vyhrazeny výhradně pro živé koncerty kapel nebo live DJ sety. Parket je zastřešen, takže se nemusíte bát, že  zmoknete. Středy patří již zavedeným Vostrovním grilovačkám aneb "co si přineseš, to si ogriluješ". Vostrov open air club je určitě příjemnou zastávkou při Vašich výletech pěšky, na kole či autem, s dětmi či bez.

 

Fotogalerie
Nejnovější články
Všechny zprávy ->