Skip to main content

Pošta dětem – mění podobu z dopisní na elektronickou

01.11.2017

Za několik let se stalo dopisování s dětmi velmi oblíbenou formou kontaktu s nimi. Proto jsme se rozhodli tuto službu zefektivnit. Posílání dopisů se známkou je sice velmi osobní a poetická forma, avšak po praktické stránce nepříliš. Nevýhodou posílání klasických dopisů je dlouhá doba doručení příjemci, Guinea je zkrátka daleko, a někdy dokonce dojde k jejich úplné ztrátě.  

Proto jsme se rozhodli nabídnout vám elektronickou formu posílání dopisů. Můžete nám je zasílat ve formátu PDF, DOC nebo JPG na email adopce@wontanara.cz kdykoliv v průběhu roku a my je záhy přepošleme koordinátorům do Guineje, kteří je vytisknou a předají dětem. Do textu o délce maximálně 1-2 strany A4 je možné vložit fotografie a obrázky. Dopis můžete napsat i ručně a pak jej vyfotit nebo naskenovat.

Pokud nemáte možnost překladu dopisu do francouzštiny, rádi vám je na požádání přeložíme (a to jak do FJ, tak z FJ).

Posílání dárečků a maličkostí v dopisech necháme plně výsadou každoročního „Vánočního dárkování“. Klasickou formu poslání dopisu vám nabídneme při návštěvě Guiney našimi pracovníky či dobrovolníky, ke které dochází zpravidla jednou ročně.

Elektronická forma dopisů je nejen rychlá a spolehlivá, ale navíc je zcela zdarma.  

Věříme, že vám tato novinka, která celé dopisování zjednoduší a urychlí, udělá radost.

Wontanara! smiley

 

Fotogalerie
Nejnovější články
Všechny zprávy ->