Skip to main content
Filtrovat:   |  Celkem: 176  |  

N´Ganouma Camara

ID: 201312
Adoptována

Dívka, 6 let

N´Ganouma je klidná holčička, která žije v chudé rodině. Její otec je aktuálně nezaměstnaný a její matka tak obstarává obživu pro rodinu o šesti dětech. Stěží dokáže dát dohromady více než dva pokrmy denně, a v příbytku o jedné místnosti spí všichni na jedné rohoži. Další informace »

Hassatou Dalanda Diallo

ID: 201272
Adoptována

Dívka, 6 let

Hassatou pochází z rodiny, kde otec je aktuálně bez zaměstnání, matka je zaučující se švadlena, a babička, která s nimi žije, a vydělává nejen pro ně, ale i svého manžela a své ostatní děti a vnoučata. Je však již starší a nevydělává mnoho. Proto rodina prosí o pomoc, aby mohla Hassatou chodit do školy. Další informace »

Oumou Salamata Diallo

ID: 201247
Adoptována

Dívka, 6 let

Její otec se ztratil v Lybii na cestě do Evropy v roce 2019 bez dalších zpráv. Její matka, která je pouhou hospodyní nedokáže sama pokrýt náklady na své tři děti, které tak riskují, že budou propuštěny ze školy kvůli nedoplacenému školnému. I jídlo shání stěží, jen zřídka se podaří jíst dvakrát denně. Další informace »

Bangaly Diawara

ID: 201252
Adoptován

Chlapec, 6 let

Otec je poslední tři roky hospitalizován z důvodu mozkového infarktu. Bangalyho matka vzdala naději, že se její můž vrátí, natož ve stavu, ve kterém by byl schopný rodinu finančně podporovat. Momentálně není schopna pokrýt všechny potřeby rodiny, jako např. vzdělání Bangalymu a jeho staršímu bratrovi Mamoudou. Další informace »

Kadéba Sylla

ID: 201281
Adoptována

Dívka, 6 let

Kadéba pochází z velké rodiny o devíti dětech. Všichni bydlí u své matky, která po smrti svého manžela (otce Kadéby) je na všechny náklady sama. Jí v nejlepším případě jednou denně, a i ostatní nezbytnosti, jako například vzdělávání, dětem chybí. Další informace »

Maimouna Sylla

ID: 201290
Adoptována

Dívka, 6 let

Maimouna žije ve velké rodině s oběma rodiči, kteří jsou sezdaní a prarodiči. V roce 2021 se matce narodilo druhé dítě. Otec po práci na poli přivydělává peníze pro rodinu jako mototaxikář, ale i tak nejí pravidelně, a nemají ani peníze na školné. Další informace »

Mama Aissata Sylla

ID: 201284
Adoptována

Dívka, 6 let

Mama Aissata nebyla plánované dítě, ale přesto si jí matka přála na svou zodpovědnost ponechat narozdíl od jejího otce. Mama Aissata teď žije společně se svou matkou u prarodičů, kteří je obě živí. Nemají však také moc peněz, stravují se nepravidelně. Další informace »

Abdourahamane Traoré

ID: 201195
Adoptován

Chlapec, 6 let

Žije se svými rodiči, ale také devíti sourozenci (4 bratři, 5 sester), z nichž několik ve velmi těžké situaci. Rodinná situace je těžká především co se týče jídla - těžko se obstarává, a často celý den nejí vůbec nic. Společně se sourozenci spí venku, namačkaní na malé terase. Další informace »

Moussa Bangoura

ID: 201314
Adoptován

Chlapec, 7 let

Moussa žije ve velmi chudých podmínkách. Jeho otec má tři ženy a celkem deset dětí. I kvůli tomu Moussa nejí častěji než jednou denně, a musí spát na sdílené rohoži na zemi. Rodina se strachuje o to, že kvůli chybějícím finančním prostředkům uniká Moussovi šance na vzdělání a tak i na lepší budoucnost. Další informace »

Abdoulaye Camara

ID: 201318
Adoptován

Chlapec, 7 let

Abdoulaye je malý sirotek, který žije se svou babičkou. Rodiče mu zemřeli, když mu byl pouhý rok, takže si své opravdové rodiče nepamatuje, pouze svou babičku. Abdoulaye trpí chorobou (herniace), kvůli které je odstrkován svými kamarády. jeho situace je tak vcelku kritická. Další informace »

Fatoumata Diaraye Camara

ID: 201188
Adoptována

Dívka, 7 let

Během plošné demolice budov v Konakry byl zasažen i její rodinný domov. Proto nyní spí venku na terase. Jídlo je těžko sehnatelné, a zřídka je jej dostatek na uživení jí, a 9ti dalších sourozenců (4 bratři, 5 sester). Další informace »

Fatoumata Moussa Camara

ID: 201149
Adoptována

Dívka, 7 let

Fatoumata se narodila do monogamní rodiny, kde je dalších 9 dětí (3 chlapci a 6 děvčat). Rodina jí obvykle 2x denně. Další informace »

Kabiné Camara

ID: 201099
Adoptován

Chlapec, 7 let

Otec Kabine hledá práci a snaží se různými příležitostnými přivýdělky zajistit základní potřeby rodiny. Jídlo mají 2x až 3x denně. Kabiné má dva starší sourozence. Další informace »

Mariame Djanka

ID: 201210
Adoptována

Dívka, 7 let

Mariame je mladá dívka narozená v zašlé části města, kde chudoba je největší. Je sirotek - oba její rodiče zemřeli. Nyní se o ní stará její sedmdesátiletá babička, která prodává banány na trhu, ale nevydělává mnoho, a tak Mariame často jí jen dvakrát denně. Na vzdělání peníze chybí. Další informace »

Mafoudia Sylla

ID: 201278
Adoptována

Dívka, 7 let

Mafoudia se narodila z neplánovaného těhotenství, její rodiče nejsou manželé. Její matka je studentka střední školy, a těžko zvládá kombinovat studia s péčí o Mafoudiu. Mafoudiina starší nevlastní sestra (z otcovy strany), se o ní teď většinu času stará, aby matka mohla dostudovat. Další informace »

Makhissa Sylla

ID: 201155
Adoptována

Dívka, 7 let

Makhissa se narodila do manželského svazku. Matka však žije sama s pěti dětmi, snaží se je všechny uživit. Dívka má tři starší sestry a jednoho bratra. Protože je rodina polygamní, každá matka tak musí zajistit péči o své děti sama včetně jejich zdělávání. Další informace »

Mamoudou Sylla

ID: 201131
Adoptován

Chlapec, 7 let

Otec chlapce se živí jako krejčí ve vesnici, jeho příjem vystačí jen na zajištění jídla. Všichni žijí v rámci širší rodiny, spolu s prarodiči. Další informace »

Mohamed Sylla

ID: 201321
Adoptován

Chlapec, 7 let

Mohamed se narodil ve velmi chudé čtvrti. Žije pouze se svou matkou, jelikož otec v roce 2018 odcestoval a vydal se do Lýbie za výdělkem. Od té doby od něj nemají další zprávy. Matka tedy sama obstarává všechny čtyři děti, a velice těžce shání jídlo děti spí na rohoži na zemi. Další informace »

Ibrahimadine Touré

ID: 201305
Adoptován

Chlapec, 7 let

Ibrahimadine je velice chytrý chalpec, žijící v chudé rodině. Jeho otec nemá žádné peníze a jeho matka prodává koření, aby uživila rodinu. Velmi se trápí proto, že děti nemohou chodit do školy. Další informace »

Fodé Moussa Bangoura

ID: 201146
Adoptován

Chlapec, 8 let

Rodina chlapce má velmi omezené prostředky. Obživu zajišťuje především velmi kurážná maminka, která dělá hospodyni na univerzitní koleji. Někdy jí jednou, nekdy dvakrát denně a někdy vůbec. Fodé Moussa má dva starší sourozence a jednoho mladšího. Další informace »