Skip to main content
Filtrovat:   |  Celkem: 176  |  

Mamassata Sylla

ID: 201121
Adoptována

Dívka, 8 let

Mamassata žije v polygamní rodině. Každá z žen se stará o obživu svých vlastních dětí. Většinou jí jednou až dvakrát denně, ale i to bývá někdy těžké zajistit. Mamassata má čtyři starší bratry a jednu starší sestru. Další informace »

M'Mah Sylla

ID: 201112
Adoptována

Dívka, 8 let

M'Mah žije se svými rodiči. Matka porodila již 9 dětí a další je na cestě (2018). Zajištění obživy pro tak početnou rodinu je pouze na otci a odvíjí se především od úrody, zejména ovocných stromů. M'Mah má jednoho staršího bratra a 7 starších sester. Další informace »

Mohamed Sylla

ID: 201144
Adoptován

Chlapec, 8 let

Mohamed se narodil mladému páru, kteří jsou, jak je zvykem, pod dohledem svých rodičů. Chlapec tedy žije se svými prarodiči. Rodina jí jednou až dvakrát za den. Další informace »

Mohamed Tounkara

ID: 201245
Adoptován

Chlapec, 8 let

Mohamed pochází z rodiny o dvou dětech - má jednu starší sestru. Jeho otec v cestě za lepším životem opustil Afriku směrem do Evropy, ale bohužel se ztratil ve Středozemním moři bez dalších zpráv. Mohamedova babička, která jej má teď na starost nevydělává a tak nemá dostatek finančních prostředků na to, aby zajistila platbu školného, aby se Mohamed mohl vzdělávat. Další informace »

Ibrahima Kalil Youla

ID: 201182
Adoptován

Chlapec, 8 let

Ibrahima žije se svou babičkou z otcovy strany a mnoha dalšími dětmi ve velmi těžkých životních podmínkách. Má problémy se stravováním, někdy jí jen jednou denně. Spí spolu s pěti dalšími dětmi v jedné místnosti bez postele nebo matrací, takže na zemi s tím, že v místnosti je mnoho komárů. Situace je opravdu vážná, a proto hledáme pro chlapce podporu. Další informace »

Cheick Talibé Bah

ID: 201141
Adoptován

Chlapec, 9 let

Otec Talibého bývá často mimo domov. Povinnosti, spojené se zajištěním obživy rodiny, tak leží převážně na matce. Bohužel to však nestačí na to, aby si mohla dovolit poslat všechny své děti do školy, Talibé má 4 starší sourozence. Rodina jí obvykle jednou až dvakrát denně. Další informace »

Ousmane Bangoura

ID: 201132
Adoptován

Chlapec, 9 let

Ousmane žije v polygamní rodině o dvou ženách. Všichni pracují na poli a jejich denní strava závisí na sezónní sklizni. První manželka má 6 dětí a jedno dítě zemřelo. Ousmane má jednoho mladšího sourozence. Další informace »

Sékouna Bangoura

ID: 201159
Adoptován

Chlapec, 9 let

Sékouna pochází z manželského svazku. Rodiče žijí s dědečkem, v rámci velké rodiny, kde je tak mnoho žen - manželek bratrů - které dělají vše společně - zajišťují jídlo i vzdělávání dětí. Sékouna má 2 starší bratry a jednu starší sestru. Další informace »

Ibrahima Sory Barry

ID: 201244
Adoptován

Chlapec, 9 let

Ibrahimova rodina žila ve čtvrti Hamdallaye, blízko ulice 'route le prince' - jedné z hlavních, a nejdůležitějších ulic ve městě, kde jeho studium bylo významně narušeno různými stávkami, ať už odborovými či politickými. Nyní žijí v Bantounka II, Sécteur Folanaya. Vzhledem k chudobě, ve které rodina žije, kdy často ani nemůže pokrýt základní potřeby pro Ibrahimu a jeho tři sourozence, je jakékoliv splácení školného pouhým snem, o kterém doufá, že se jednoho dne naplní. Další informace »

Aboubacar Camara

ID: 201203
Adoptován

Chlapec, 9 let

Aboubacar je chytrý chlapec, ale byl opuštěn svým otcem jeklikož je nemanželské dítě. Stará se tak o něj jeho babička, která má zároveň čtyři další děti, o které se musí starat. Všichni spí v jednom pokoji na rohoži a jídla se jim dostává stěží, natož aby byl dostatek peněz na poplacení školného. Další informace »

Daouda Camara

ID: 201128
Adoptován

Chlapec, 9 let

Daouda je nejmladší z pěti dětí. Rodiče, jako většina obyvatel v oblasti, pracují na poli. Jíst mohou obvykle dvakrát až třikrát denně, v závislosti na sklizni (např. v období mang jí jen manga). Další informace »

Facinet Camara

ID: 201113
Adoptován

Chlapec, 9 let

Facinet pochází z dvojčat (M'Mah ID 201114). Tatínek je krejčí ve vesnici, kde žijí a to mu umožňuje zajistit základní potřeby rodiny. Je ženatý se dvěma manželkami. Ty se svými dětmi žijí pohromadě. První žena má 8 již starších dětí. Maminka Facineta se živí praním prádla. Rodina obvykle jí dvakrát denně. Facinet má 5 starších sester, jednoho staršího bratra a sestru-dvojče. Další informace »

Fatoumata Camara

ID: 201117
Adoptována

Dívka, 9 let

Rodina Fatoumaty žije v domečku svého dědečka, společně s dalšími bratry otce i jejich rodinami. Mají těžkosti s obstaráním jídla pro všechny členy tak početné rodiny. Jídlo si mohou dovolit dvakrát až třikrát denně, v závislosti na úrodě. Fatoumata má 4 starší sourozence: 2 bratry a 2 sestry. Další informace »

Mamadama Camara

ID: 201129
Adoptována

Dívka, 9 let

Mamadama trpí deformací dolních končetin. Je možné, že růstem dojde k nápravě. Rodina je velmi chudá a má problém se zajištěním každodenního jídla. Jsou dny, kdy nejedí vůbec nic. Mamadama má čtyři starší a jednoho mladšího sourozence. Další informace »

M'Mah Camara

ID: 201114
Adoptována

Dívka, 9 let

M'Mah pochází z dvojčat (Facinet ID 201113). Tatínek je krejčí ve vesnici, kde žijí a to mu umožňuje zajistit základní potřeby rodiny. Je ženatý se dvěma manželkami. Ty se svými dětmi žijí pohromadě. První žena má 8 již starších dětí. Maminka M'Mah se živí praním prádla. Rodina obvykle jí dvakrát denně. M'Mah má 5 starších sester, jednoho staršího bratra a bratra-dvojče. Další informace »

Mohamed Camara

ID: 201118
Adoptován

Chlapec, 9 let

Mohamed se narodil do manželství velmi mladého páru (matka byla sama ještě dítětem). Tatínek se snaží svou rodinu uživit. Žijí v rodinném příbytku spolu s další, velmi početnou rodinou. Stravují se všichni dohromady, maximálně dvakrát denně. Mohamed má ještě mladšího sourozence. Další informace »

Ousmane Camara

ID: 201160
Adoptován

Chlapec, 9 let

Ousmane pochází z rodiny s uzavřeným manželským sňatkem. Žije v rámci velké rodiny, kde má matka hodně dětí - chlapec je nejmladší, má pět starších sester a dva bratry. Jídlo si mohou dovolit dva krát denně, někdy více, někdy vůbec. Další informace »

Yarie Camara

ID: 201105
Adoptována

Dívka, 9 let

Yarie žije ve velké polygamní rodině. Má jednoho mladšího a 4 starší sourozence. Maminka je druhou manželkou. Všechny ženy pracují na poli, aby zajistili základní potřeby rodiny. Většinou jí jednou až dvakrát denně. Další informace »

Aissata Diallo

ID: 201250
Adoptována

Dívka, 9 let

Aissatou je sirotek. Je nucena prodávat vodu na ulici, aby podpořila svou tetu, jejíž manžel je bez práce. Nenabízí se jí tak jediná příležitost chodit do školy jako ostatní dívky jejího věku, a její budoucnost je tak vážně ohrožena. Další informace »

Buontouraby Sylla

ID: 201127
Adoptována

Dívka, 9 let

Bountouraby pochází z nuzných poměrů. Narodila se mladému páru mimo manželství. Rodičům se daří zajistit jídlo dvakrát denně. Bountouraby by zapojení do programu adopce na dálku opravdu velmi pomohlo. Má jednoho mladšího bratra. Další informace »