Skip to main content
Filtrovat:   |  Celkem: 176  |  

M´Balia Sylla

ID: 201207
Adoptována

Dívka, 9 let

M´Baila je velice chytrá dívka, pocházející z chudé rodiny. Má dva starší bratry a jednu mladší sestru. Její otec se o rodinu téměř nestará, a budoucnost svých dětí v zásadě zanedbává. Matka se naopak snaží dětem zajistin lepší budoucnost, ale vydělává jen málo. M'Baila spí ve stejné místnosti jako její rodiče. Další informace »

Mariama Sylla

ID: 201096
Adoptována

Dívka, 9 let

Mariama žije se svým otcem. Narodila se jako nemanželské dítě, ale otec se zavázal ke sňatku s matkou dívky. Mariama má 4 starší a jednoho mladšího sourozence. Matka pěstuje zeleninu, aby uživila své děti. Rodina se potýká s nedostatkem prostředků i na zajištění jídla. Další informace »

M'Mabinty Sylla

ID: 201124
Adoptována

Dívka, 9 let

Rodiče M'Mabinty mají těžkosti se zajištěním základních životních potřeb. Jí obvykle jednou, maximálně dvakrát denně, v zásvislosti na aktuálním příjmu rodičů. M'Mabinty má jednoho staršího sourozence. Další informace »

Koumba Touré

ID: 201116
Adoptována

Dívka, 9 let

Koumba žije se svými rodiči, v rámci širší rodiny, kde všichni potomci dědečka pracují na poli. To jim umožňuje, zejména pak v období sklizně, zajistit dvakrát denně jídlo pro všechny členy rodiny. Dívka má 5 starších sourozenců, jeden z nich je chlapec Fapengou s ID 201115. Další informace »

Assiatou Bah

ID: 201270
Adoptována

Dívka, 10 let

Amiatou je sirotek obou svých rodičů, a společně se svými čtyřmi sourozenci žije u svého strýce, který se tak celkem stará o osm dětí. Práci řidiče aktuálně nevykonává. Jeho jediný zdroj příjmu je spojen s činností vychovatele. To však nezaručuje dostatečný příjem, aby se mohly děti vzdělávat. Další informace »

Safiatou Bah

ID: 201197
Adoptována

Dívka, 10 let

Žije v rodině o šesti dětech. Otec nemá prostředky na to, aby je všechny finančně podpořil - důsledkem jsou nedostatek vzdělání, jídla i spánku. Když nemají co k jídlu, jí u sousedů, ale to také není vždy možné. To samé se týká spánku. Další informace »

Bafodé Camara

ID: 201101
Adoptován

Chlapec, 10 let

Bafodé žije se svými prarodiči z maminčiny strany. Jedná se o polygamní rodinu, která má těžkosti zajistit jídlo alespoň jednou či dvakrát denně pro všechny své členy. Bafodé má jednu mladší sestru. Další informace »

Sékou Talibuya Camara

ID: 201133
Adoptován

Chlapec, 10 let

Otec Sékoua pracuje na poli a matka vaří rýži pro studenty. Díky tomu se jim daří zajistit každodenní večeři a někdy i snídani. Sékou má dva starší a jednoho mladšího bratra. Další informace »

Mariama Soumah

ID: 201100
Adoptována

Dívka, 10 let

Rodiče Mariamy jsou rozvedení a dívku vychovává její maminka, stejně jako jejího staršího bratra. Matka se snaží uživit drobným prodejem např. připravuje koblížky nebo sendviče pro děti ve škole. Prostředky však často nestačí ani na jídlo. Pokud si jej mohou dovolit, tak většinou jednou, maximálně dva krát denně. Další informace »

Fatoumata Sylla

ID: 201122
Adoptována

Dívka, 10 let

Otec se snaží zajistit prostředky na základní potřeby rodiny, bývá proto často mimo domov. Každý den se však rodina potýká s problémy při zajišťování jídla. Obvykle jí jednou, někdy dvakrát denně. Fatoumata má dvě starší sestry, dva starší a jednoho mladšího bratra. Další informace »

Halasane Sylla

ID: 201110
Adoptován

Chlapec, 10 let

Halasane žije v rámci širší rodiny se svými rodiči, sourozenci rodičů i jejich rodinami.Rodiče mají problémy se zajištěním denní stravy. Obvykle mohou jíst dvakrát denně, v závislosti na sklizni. Halasane má 2 starší bratry, 2 starší sestry a jednoho mladšího bratra. Další informace »

Hadja Fatima Youla

ID: 201177
Adoptována

Dívka, 10 let

Dívka žije se svými rodiči a bratrem ve velkých obtížích. Sehnat jídlo je problém a někdy se stane, že dívka nedostane najíst. V rámci ubytování má rodina také nedostatky a dívka tráví noci buďto na matraci s rodiči nebo na zemi. Dívka by si přála adoptivní rodiče, kteří by ji podpořili ve vzdělávání. Další informace »

Abdoulaye Camara

ID: 201106
Adoptován

Chlapec, 11 let

Abdoulaye žije společně se svými rodiči, prarodiči a dalšími příbuznými, i jejjch rodinami, Maminka vaří většinou jen jednou denně, v podvečer, a část z uvařeného jídla odkládá na snídani. Matka, stejně jako ostatní, pracuje na poli, aby zajistila základní potřeby své rodiny. Chlapec má dva starší sourozence - M'Bemba s ID 201107, je také v programu pomoci na dálku. Další informace »

M'Bemba Camara

ID: 201107
Adoptován

Chlapec, 11 let

M'Bemba žije se svými rodiči, prarodiči, dalšími příbuznými a jejich rodinami. Maminka vaří jednou denně, v podvečer, a část z uvařeného vždy odkládá na snídani. Matka, stejně jako ostatní, pracuje na poli, aby zajistila základní potřeby své rodiny. Chlapec má jednoho mladšího a jednoho staršího sourozence ( Abdoulaye s ID 201106 je také v programu pomoci na dálku). Další informace »

Seydouba Sylla

ID: 201097
Adoptován

Chlapec, 11 let

Seykouba žije se svými rodiči a pěti sourozenci (3 kluci a 2 holky). Otec je velmi často mimo domov z důvodu svého zaměstnání. Maminka Seykouby chodí denně na trh a prodává to, co vypěstují. Děti jedí jednou, někdy dvakrát denně, dle matčina výdělku. Další informace »

Fapengou Touré

ID: 201115
Adoptován

Chlapec, 11 let

Fapengou žije se svými rodiči, v rámci širší rodiny, kde všichni potomci dědečka pracují na poli. To jim umožňuje, zejména pak v období sklizně, zajistit dvakrát denně jídlo pro všechny členy rodiny. Chlapec má 4 starší sourozence a jednu mladší sestru - která je také zařazena do programu - Koumba s ID 201116. Další informace »

Mariama Camara

ID: 201080
Adoptována

Dívka, 12 let

Mariama žije spolu se svými rodiči a čtyřmi sourozenci v Matamu. Její otec povoláním řidič, hledá prostředky pro financování dceřiných studií. Mariama má také bratra Idrissu v adopci (ID 201079). Další informace »

M'Ballia Camara

ID: 201134
Adoptována

Dívka, 12 let

Maminka dívky ještě studuje. Na M'Balliu dohlíží její babička, která o pátcích žebrá u mešity, aby zajistila prostředky na jídlo. Otec je krejčí, ale kromě svátků moc zakázek nedostává. M'Ballia má mladšího bratra. Další informace »

Mariama Cissé Diallo

ID: 201269
Adoptována

Dívka, 12 let

Mariama má velice ráda školu. Její otec, který za školu nese náklady je však bez zaměstnání, a Mariama tak potřebuje pomoc aby se dále mohla vzdělávat. Další informace »

Yakouba Soumah

ID: 201104
Adoptován

Chlapec, 12 let

Yakouba pochází z rozvedené rodiny. Žije s tetou, která je součástí polygamní rodiny o třech ženách a jejich dětí. Yakouba měl 5 starších sourozenců, ale dva již zemřeli. Rodina jí většinou dvakrát denně - večer a část jídla si šetří na snídani. Další informace »