Skip to main content
Filtrovat:   |  Celkem: 176  |  

Mariama Bailo Bah

ID: 201088
Adoptována

Dívka, 17 let

Rodina se nachází ve velice obtížné situaci, kdy čas od času musí být i den bez jídla. Otec živí více než deset dětí, což s jeho příjmem, jakožto obuvníka, je téměř nemožné. Proto považuje tento program za ruku Boží, určitý záblesk naděje pro jeho děti. Mariama má ještě čtyři další sourozence Mamoudou (1996), Alpha Mamadou (2000), Jenab (2003) a Thierna (2007). Další informace »

Yarie Bangoura

ID: 20941
Adoptována

Dívka, 17 let

Yarie žije se svými rodiči v nepopsatelných životních podmínkách. Rodiče se snaží sehnat pomoc kde mohou, protože sami často nedokáží zajistit své holčičce bydlení ani jídlo. Další informace »

Oumou Camara

ID: 20951
Adoptována

Dívka, 17 let

Tato dívka, která žije pouze se svou matkou a proto shání pomoc pro své dítě. Matka často nemá na bydlení ani na jídlo pro sebe ani pro svou dcerku. Další informace »

Oumou Condé

ID: 201078
Adoptována

Dívka, 17 let

Oumou nežije se svými rodiči, ale se svou babičkou, která se o ní stará po tom, co tatínek utekl do Dakaru. Babička dala Oumou do školy, ale nemá dostatek finančních prostředků, aby jí mohla i nadále ve studiích podporovat . Oumou má ještě tři starší sourozence. Další informace »

Houlématou Diallo

ID: 201032
Adoptována

Dívka, 17 let

Otec je již velmi starý. Matka je trpasličího vzrrůstu, rodila císařským řezem. Dělá hospodyni v jiné domácnosti u jedné ženy, která jí za to poskytuje jídlo pro děti. Když nemá práci živí se žebráním. Houlématou má staršího bratra. Další informace »

Diacka Traore

ID: 201083
Adoptována

Dívka, 17 let

Diacka žije spolu se svými pěti sourozenci, bratranci, maminkou a tatínkem. Její otec je obchodník, který nemá dostatek finančních prostředků, aby mohl podporovat své děti ve studiu. Další informace »

Tiguidanké Conté

ID: 20964
Adoptována

Dívka, 18 let

Holčička žije se svými rodiči ve svízelné životní situaci. Do současné doby se jí nedostalo žádného vzdělání. Velmi ráda by proto navštěvovala školu, ale z důvodu nedostatku finanční podpory nemůže. Holčička se rovněž velmi těžko potýká s dostatkem jídla. Další informace »

Kadiatou Diallo

ID: 201084
Adoptována

Dívka, 18 let

Kadiatou pochází ze čtyřčlenné rodiny. Její otec je již několik let nezaměstnaný, a to z důvodu stávky dne 24. ledna 2014, kdy byl jeho obchod zničen chuligány. Nemůže tak i nadále financovat studium své dcery, která je velice odvážná a chytrá dívka. Kadiatou má ještě mladšího sourozence Mamadou (2015). Další informace »

Saran Sylla

ID: 20967
Adoptována

Dívka, 18 let

Saran je dívka, která žije ve velice chudé rodině bez možnosti morální či finanční podpory. Rodiče emají prostředky na to, aby Saran a jejich další 4 děti, navštěvovaly školu. Další informace »

Maimouna Bangoura

ID: 201009
Adoptována

Dívka, 19 let

Otec i jeho tři bratři jsou všichni pěstitelé, nikdo neměl možnost naučit se nějakému řemeslu. Výsledkem je, že ani on nyní nedokáže zajistit dostatek prostředků pro základní potřeby své rodiny. Maimouna má dva mladší sourozence. Další informace »

Thierno Sadou Diallo

ID: 201086
Adoptován

Chlapec, 19 let

Šestičlenná rodina se nachází ve velice žalostné ekonomické situaci. Rodina není schopná platit veškeré náklady vynaložené na studium od té doby, co oba dva rodiče, otec i matka, zemřeli. Proto si rodina přeje, aby se Thierno mohl zúčastnit tohoto programu. Thierno má ještě čtyři další sourozence Mamadou (1999), Abdoulaye (2003), Mariamu (2007) a Taibou (2011). Další informace »

Yannatou Fofana

ID: 20950
Adoptována

Dívka, 19 let

Yannatou je dívka, která pochází z chudé rodiny bez finančních prostředků na její vzdělání. Žije se svými rodiči, kteří se snaží všemi možnými prostředky ji pomoci. Další informace »

Mariama Ciré Konaté

ID: 20956
Adoptována

Dívka, 19 let

Dívka žije ve velice špatných podmínkách u své babičky, která se živí jako podomní obchodnice. Snaží se zajistit svým vnoučatům co nejlepší podmínky, ale nedaří se jí to. 7-2016 Dívka trpí dlouhodobou nemocí, která se projevuje vředy po celém těle. To má špatný vliv na její prospěch. Další informace »

Faouly Sylla

ID: 20946
Adoptován

Chlapec, 19 let

Faouly žije ve velice početné rodině, která nemá skoro žádné finanční prostředky. Jeho rodiče často nemají dost jídla pro celou rodinu a tak jsou podvyživení oni i děti. Další informace »

Fatoumata Sylla

ID: 201008
Adoptována

Dívka, 19 let

Fatoumata je velmi chytrá holčička, která by s dobrou péčí mohla v životě velmi uspět. A to je právě v Africe za potřebí, aby i ženy dosáhly vzdělání ve stejném měřítku jako muži. Fatou má tři starší sourozence. Další informace »

Alexandre Turpin

ID: 20963
Adoptován

Chlapec, 19 let

Chlapec žije spolu se svými rodiči ve velmi špatných podmínkách. Rodiče nemají žádné finanční prostředky, jimiž by vyrovnali náklady na vzdělávání svých dětí včetně svého syna Alexandra. Chlapec by velmi rád začal chodit do školy, ale vinou nedostatku financí se mu zatím nedostalo žádného vzdělání. Proto naléhavě žádá o finanční podporu pro své vzdělání. Další informace »

Alhassane Camara

ID: 201037
Adoptován

Chlapec, 20 let

Oba rodiče jsou velmi mladí a bez prostředků, stejně tak i prarodiče. Žijí ve velké chudobě. Chlapec jí často i shnilé ovoce. Další informace »

Foulématou (Fatoumata) Camara

ID: 201040
Adoptována

Dívka, 20 let

Mladý pár žije v rodině otce, která je velmi početná. Společně obdělávají pole. Prostředky však nestačí na zajištění základních potřeb. Fatoumata má mladší sestru narozenou v roce 2007. Další informace »

Boubacar Bah

ID: 201039
Adoptován

Chlapec, 21 let

Otcův příjem je příliš nízky k pokrytí základních každodenních potřeb rodiny. Prodává slepičí trus. Má dvě ženy a každá z nich má několik dětí. Společně se starají o políčko. Boubacar má 5 starších a jednoho mladšího sourozence. Další informace »

Bountouraby Bangoura

ID: 201007
Adoptována

Dívka, 21 let

Žije v rodině, kde otec má 4 manželky. Třetí je bezdětná, první dvě mají každá 9 dětí. Jedné 4 děti zemřely. Celkem v rodině žije 15 dětí. Otec obdělává své políčko, které je jeho jediným zdrojem příjmu. Děti jsou ponechány samy sobě. Jeden z jejiích bratrů Souleymane Bangoura (ID20165) je v adopci již několik let, bohužel stále zhoršující zrak mu neumožňuje studovat a proto si přál aby do programu byla přijata jeho setra Bountouraby. Další informace »