Skip to main content
Filtrovat:   |  Celkem: 112  |  

Fatoumata Kéita

ID: 201211
Není adoptována

Dívka, 9 let

Fatoumata je malá, chytrá dívka, která žije v polygamní rodině o celkem jedenácti dětech. Stejně jako každá z otcových čtyř žen, Fatoumata spí v jednom pokoji jako její matka a sourozenci. Co se jídla týče, jí všichni dohromady v šestnácti lidech, takže jejen, že často jí pouze dvakrát denně, ale také po malých porcích. Další informace »

Fatoumata Sacko

ID: 201187
Není adoptována

Dívka, 9 let

S rodiči a 6ti sourozenci (2 bratři, 4 sestry) žije v jednopokojovém příbytku. Chybí jí mnoho věcí: škola a vzdělání, jídlo, přístup ke zdravotnictví... Spí ve stejné posteli s rodiči a sestrami, a čast přes den vůbec nejí - stejně tak jako další členové rodiny. Další informace »

Mohamed Sacko

ID: 201208
Není adoptován

Chlapec, 9 let

Mohamed pochází z velice chudé rodiny. narodil se mimo manželství, a tak jej byla matka nucena přemístit do péče babičky, jelikož nemanželské dítě bývá vnímáno jako hanba, především tedy pro otce. Babička se snaží získat pro svého vnuka vzdělání, ale jelikož nevydělává, nemá dostatek prostředků aby tento cíl uskutečnila. Mohamed s babičkou sdílí jednu postel. Další informace »

M´Balia Sylla

ID: 201207
Není adoptována

Dívka, 9 let

M´Baila je velice chytrá dívka, pocházející z chudé rodiny. Má dva starší bratry a jednu mladší sestru. Její otec se o rodinu téměř nestará, a budoucnost svých dětí v zásadě zanedbává. Matka se naopak snaží dětem zajistin lepší budoucnost, ale vydělává jen málo. M'Baila spí ve stejné místnosti jako její rodiče. Další informace »

M´Balia Sylla

ID: 201298
Není adoptována

Dívka, 9 let

M´Balia je chytrá dívka, pocházející z chudé rodiny, ve které žije se svými rodiči, dvěma staršími bratry a mladší sestrou. Její otec se nestará o budoucnost svých dětí, pouze matka se pokouší dětem zajistit stabilní podmínky. M´Balia spí ve stejné místnosti jako její rodiče. Další informace »

Fatoumata Táirou Traoré

ID: 201295
Není adoptována

Dívka, 9 let

Fatoumata se narodila do kritické rodinné situace, a to především v ohledu finančním. Do školy nastoupila, a to s velice dobrými výsledky, ale jelikož si rodiče nemohou dovolit včas splácet školné, skončila nakonec Fatoumata doma se svými třemi bratry, kteří též do školy nechodí, a se kterými večer sdílí jednu rohož na zemi. Další informace »

Aissa Touré

ID: 201307
Není adoptována

Dívka, 9 let

Aissa je velmi chytrá dívka, která žije ve velice chudé rodině. Její otec je bez práce a bez peněz, a její máma prodává na trhu např. koření, aby zajistila rodině vůbec nějaké příjmy. Přesto však nejsou dostatečné na to, aby mohla své děti poslat do školy. Další informace »

Aminata Bangoura

ID: 201322
Není adoptována

Dívka, 10 let

Rodičům Aminaty pomáhá strýc se zajištěním každodenních potřeb. Jí většinou jednou denně večer. Aminata má 3 starší sourozence, dva bratry a jednu sestru. Další informace »

Bintou Bangoura

ID: 201178
Není adoptována

Dívka, 10 let

Dívka je velmi inteligentní a ve škole se jí daří, bohužel ale trpí kvůli nedostatku jídla doma, kde se jí často dostává pouze jedné porce denně. Spát chodívá k sousedům, protože je její rodina početná a v jedné místnosti se po boku její matky mačká několik dětí. Dívka potřebuje adoptivní rodiče, aby mohla studovat bez obtíží. Bintou má 4 další sourozence. Další informace »

Mohamed Lamine Bangoura

ID: 201304
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Mohamed Lamine je chlapec pocházející z velmi chudé a polygamní rodiny, kde otec má čtyři rozdílné ženy a dohromady 10 dětí. Kvůli nedostatečným prostředkům ani jedno z jeho dětí nechodí do školy, a stěží jí dvakrát denně. Všechny děti také na zemi na rohoži. Další informace »

Abdoulaye Barry

ID: 201204
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Abdoulaye je chytrý a klidný mladý chapec. Společně s rodinou žijí v dvoupokojovém domě, s tím, že Abdoulaye se svými sourozenci sdílí jednu podložku ke spaní. Jí většinou jen dvakrát denně. Další informace »

Elhadj Ahmadou Diogo Barry

ID: 201174
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Rodině po zaplacení všech nezbytných výdajů jako je jídlo, oblečení a obytování nezbývá dostatek prostředků na zajištění chlapcova vzdělání. Chlapec má jednoho sourozence El Ibrahima Brary (*2007) Další informace »

Mamadou Diouma Barry

ID: 201262
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Mamadou žije v pětičlenné rodině. Jeho otec je švec, ale nemá vlastní ateliér aby mohl svou práci provozovat efektivně. Nemá v podstatě žádné zakázky, a rodina tak finančně strádá. Pouze strýc něco do rodinného rozpočtu přispívá. Rodina tak potřebuje pomoc, aby se mohl Mamadou vzdělávat. Další informace »

Afi Camara

ID: 201209
Není adoptována

Dívka, 10 let

Afi je mladá dívka, která žije se svými dvěma bratry, jednou sestrou, a rodiči. Ti však nejsou schopni platit dětem školné kvůli rodinné finanční situaci. Všechny děti spí na jedné matraci a jí pouze dvakrát denně. Další informace »

Fatoumata Camara

ID: 201196
Není adoptována

Dívka, 10 let

Žije se svou matkou a třemi sourozenci ve stejném pokoji. Otec je v důchodu a doma je nepřítomen. I kvůli tomu má rodina potíže podpořit její studium, stejně tak jako například zajistit stravování či léky. Další informace »

Mariama Camara

ID: 201192
Není adoptována

Dívka, 10 let

Se svými rodiči a sourozenci sdílí jeden pokoj a matrace. Občas přes den vůbec nejí, a rodina si tudíž nemůže dovolit ani školné, či školní uniformu. Tiguidanké, sestra (dvojče) v adopci s ID201191 Další informace »

Mariama Toofan Camara

ID: 201179
Není adoptována

Dívka, 10 let

Mariama pochází z osmi dětí od jednoho otce a různých matek. V rodině se potýká s mnohými problémy - jí nepravidelně a nedostatečně k jejímu věku. Není pro ní snadné se dopravovat do školy a ani doma to nemá snadné. Například se spaním, protože sdílí s ostatními dětmi jednu místnost. To je i důvodem, proč je případné léčení jakékoliv nemoci také problém. Kvůli tomuto všemu Mariama hledá adoptivní rodiče. Další informace »

M'Bemba Camara

ID: 201125
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Rodiče se potýkají s problémy zajistit základní životní potřeby rodiny. Zda se budou moci v daný den najíst, závisí na aktuálním příjmu. Někdy si bohužel nemohou dovolit ani jedno jídlo denně. Děti bývají často odkázány jen na sezónní ovoce. M'Bemba má čtyři starší bratry a dvě starší sestry. Další informace »

Tiguidanké Camara

ID: 201191
Není adoptována

Dívka, 10 let

Se svými rodiči a sourozenci sdílí jeden pokoj a matrace. Občas přes den vůbec nejí, a rodina si tudíž nemůže dovolit ani školné, či školní uniformu. Mariama, sestra (dvojče) v adopci s ID201192 Další informace »

Ramatoulaye Diaby

ID: 201248
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Ramatoulaye žije v rodině se dvěma sourozenci. Jeho otec, mechanik, utrpěl vážné zranění, kvůli kterému se stal nemohoucím. Žije ve velmi kritické finanční situaci, a nedokáže zajistit studium, ani pokrýt spoustu dalších nákladů na život pro své děti. Další informace »