Skip to main content

Rozestavěná škola v Kagbelé má střechu!

14.12.2022

Stavební práce na nové škole v Kagbelé pokračují velmi slibně. S radostí můžeme oznámit, že škola už má střechu! 

Projekt výstavby zcela nové nezávislé školy v Kagbelé, který zaštiťují naši kolegové ze školy Salim, postupuje stabilním templem. Před nedávnem k nám dorazily zprávy o tom, že škola už má střechu.

Krovy

Třípodlažní budova nabídne místním dětem 29 tříd. Mimo to bude mít dvě sborovny, a nadstandardně kvalitní zázemí. V areálu školy se bude nacházet osm toalet pro žáky a studenty, dvě toalety pro učitele, dvě pro děti ze školky, obchod se smíšeným zbožím, malá klinika, družina a vrt na pitnou vodu.

Střecha

Hrubá stavba je téměř hotová. Zbývá jen rozvést elektroinstalaci a dodělat další finální práce jako je omítnutí zdí a vymalování. Následovat bude vybavení školy nábytkem jako jsou lavice, židle, tabule a další školní nezbytnosti.

Pokud vše půjde dobře a nenastanou žádné problémy s financováním, otevřou naši kolegové školu v říjnu 2023. My jim budeme držet palce a těšíme se na další spolupráci!

Střecha vertical

Pokud byste chtěli podpořit obdobný projekt - Rozšíření školy El Hadj Ibrahima Kanté v Kankanu, můžete přispět na náš účet 82262329/0800 (Česká spořitelna) pod variabilním symbolem 20019. Všem, kteří se rozhodnou pomoci, nesmírně děkujeme!

Fotogalerie
Nejnovější články
Všechny zprávy ->