Skip to main content
Filtrovat:   |  Celkem: 81  |  

Abdoulaye Barry

ID: 201204
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Abdoulaye je chytrý a klidný mladý chapec. Společně s rodinou žijí v dvoupokojovém domě, s tím, že Abdoulaye se svými sourozenci sdílí jednu podložku ke spaní. Jí většinou jen dvakrát denně. Další informace »

Mamadou Diouma Barry

ID: 201262
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Mamadou žije v pětičlenné rodině. Jeho otec je švec, ale nemá vlastní ateliér aby mohl svou práci provozovat efektivně. Nemá v podstatě žádné zakázky, a rodina tak finančně strádá. Pouze strýc něco do rodinného rozpočtu přispívá. Rodina tak potřebuje pomoc, aby se mohl Mamadou vzdělávat. Další informace »

Afi Camara

ID: 201209
Není adoptována

Dívka, 10 let

Afi je mladá dívka, která žije se svými dvěma bratry, jednou sestrou, a rodiči. Ti však nejsou schopni platit dětem školné kvůli rodinné finanční situaci. Všechny děti spí na jedné matraci a jí pouze dvakrát denně. Další informace »

Fatoumata Camara

ID: 201196
Není adoptována

Dívka, 10 let

Žije se svou matkou a třemi sourozenci ve stejném pokoji. Otec je v důchodu a doma je nepřítomen. I kvůli tomu má rodina potíže podpořit její studium, stejně tak jako například zajistit stravování či léky. Další informace »

Mariama Camara

ID: 201192
Není adoptována

Dívka, 10 let

Se svými rodiči a sourozenci sdílí jeden pokoj a matrace. Občas přes den vůbec nejí, a rodina si tudíž nemůže dovolit ani školné, či školní uniformu. Tiguidanké, sestra (dvojče) v adopci s ID201191 Další informace »

Mariama Toofan Camara

ID: 201179
Není adoptována

Dívka, 10 let

Mariama pochází z osmi dětí od jednoho otce a různých matek. V rodině se potýká s mnohými problémy - jí nepravidelně a nedostatečně k jejímu věku. Není pro ní snadné se dopravovat do školy a ani doma to nemá snadné. Například se spaním, protože sdílí s ostatními dětmi jednu místnost. To je i důvodem, proč je případné léčení jakékoliv nemoci také problém. Kvůli tomuto všemu Mariama hledá adoptivní rodiče. Další informace »

M'Bemba Camara

ID: 201125
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Rodiče se potýkají s problémy zajistit základní životní potřeby rodiny. Zda se budou moci v daný den najíst, závisí na aktuálním příjmu. Někdy si bohužel nemohou dovolit ani jedno jídlo denně. Děti bývají často odkázány jen na sezónní ovoce. M'Bemba má čtyři starší bratry a dvě starší sestry. Další informace »

Souleymane Camara

ID: 201103
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Souleymanovi rodiče jsou negramotní a záleží jim na tom, aby jejich děti chodily do školy. Rodiče pracují na poli. Matka připravuje jedno jídlo denně, které se snaží rozdělit na 3 části během dne. Nejčastěji vaří batáty a manioky. Souleymane má jednoho staršího a jednoho mladšího sourozence. Další informace »

Tiguidanké Camara

ID: 201191
Není adoptována

Dívka, 10 let

Se svými rodiči a sourozenci sdílí jeden pokoj a matrace. Občas přes den vůbec nejí, a rodina si tudíž nemůže dovolit ani školné, či školní uniformu. Mariama, sestra (dvojče) v adopci s ID201192 Další informace »

Ramatoulaye Diaby

ID: 201248
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Ramatoulaye žije v rodině se dvěma sourozenci. Jeho otec, mechanik, utrpěl vážné zranění, kvůli kterému se stal nemohoucím. Žije ve velmi kritické finanční situaci, a nedokáže zajistit studium, ani pokrýt spoustu dalších nákladů na život pro své děti. Další informace »

Mamadou Yacine Diallo

ID: 201264
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Je velice zvídavý a moc rád by chodil do školy. Bohužel, rodinný domov byl zdemolován v Kaporu, a rodina tak byla nechána napospas osudu, bez finančních prostředků, které by dovolily Yacinovi studovat. Další informace »

Oumou Koultoumy Diallo

ID: 201256
Není adoptována

Dívka, 10 let

Narodila se ve velmi nábožensky založené a polygamní rodině, čítající 12 členů, jejíž otec se každodenně věnuje především modlitbě - těžko skloubitelné s dostatečnou mzdou potřebnou k uživení velké rodiny. Oumou si velice přeje jít do školy, a proto shání pomoc, jelikož jí to rodinné finanční prostředky neumožňují. Další informace »

Alhassane Kéita

ID: 201310
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Alhassane pochází z chudé polygamní rodiny - jeho otec je oženěn se třemi ženami, se kterými má celkem patnáct dětí, ale nedokáže jim zajistit budoucnost. Naopak matka, která se o Alhassana primárně stará, dělá, co může, aby Alhassanovi zajistila alespoň základní životní potřeby. Kvůli nedostatku peněz však jí pouze dvakrát denně a spí na jedné rohoži s dalšími dětmi. Další informace »

Facinet Sylla

ID: 201152
Není adoptován

Chlapec, 10 let

Matka Facineta zemřela několik měsíců po jeho narození. Péči o něj tak převzala druhá manželka. O rok později umírá i matčina sestra a ona přebírá péči i o její dítě (Fatoumata Keita). Facinet má ještě 3 starší sourozence: 2 bratry a jednu sestru. Další informace »

M´Mah Sylla

ID: 201198
Není adoptována

Dívka, 10 let

M´Mah je malá osmiletá holčička, má sedm sourozenců, 4 bratry a 3 sestry. Se svou rodinou žije v malém domě, který tvoří dvě místnosti. Dům obývá s 10 člennou rodinou i dědeček. M´Mah a všech sedm sourozenců spí na jedné čtyřmístné rohoži. Stravují se společně. Zajistit jídlo pro rodinu i jen 3x denně je však velmi složité. Jejich příjem je nedostatečný. Další informace »

Salématou Touré

ID: 201186
Není adoptována

Dívka, 10 let

Chytrá dívenka, ale nemá dostatečnou podporu z domova - s rodiči a sourozenci sdílí jeden pokoj, jednu matraci, a jeden pokrm denně. Další informace »

Kadiatou Barry

ID: 201253
Není adoptována

Dívka, 11 let

Rodina Kadiatou žije v Kosa (petit Simbaya) již dlouhou dobu. Poté co otec musel podstoupit dva rozdílné chirurgické zákroky, je nyní po fyzické stránce invalidní, a po drahých nákladech na obě operace i značně ochudlý. Rodina se tak nachází v krizi a není schopná zajistit vzdělání pro Kadiatou, ani její čtyři sourozence. Další informace »

Abdoulaye Camara

ID: 201139
Není adoptován

Chlapec, 11 let

Abdoulaye pochází z polygamní rodiny. Jídlo si mohou dovolit, jen pokud se mamince podaří obstarat potřebné suroviny, aby mohla uvařit. Pokud tomu tak není, jedí až následující den, Rodina je závislá na sezónní úrodě, především manga, V období jeho sklizně se rodině daří lépe, mimo ni je však obtížné zajistit její základní životní potřeby. Abdoulaye má dvě starší sestry a mladšího bratra. Další informace »

Mamadou Lamarana Camara

ID: 201130
Není adoptován

Chlapec, 11 let

Rodiče chlapce pracují jako většina místních na poli a potýkají se s nedostatkem prostředků na zajištění základních potřeb. Jí obvykle dvakrát denně a to v závislosti na aktuální sklizni. Mamadou má staršího bratra. Další informace »

Ousmane Camara

ID: 201242
Není adoptován

Chlapec, 11 let

Ousmane a jeho rodina v roce 2016 utrpěli ohromnou ztrátu. Jejich jediná piroga (loďice), která jakožto nezbytné plavidlo k rybaření zajišťovala rodinné příjmy, byla nabourána větší lodí, a dodnes se jí nepodařilo spravit. Matka rodinu opustila, a Ousmane se tak nachází v nepříjemné situaci jak rodinné, tak školní, jelikož kvůli nedostatku finančních prostředků, kterými rodina disponuje, hrozí, že bude ze školy propuštěn a nedokončí ročník. Další informace »