Skip to main content
Filtrovat:   |  Celkem: 112  |  

Aminata Rajac

ID: 201267
Není adoptována

Dívka, 11 let

Aminata pochází ze čtyřčlenné rodiny. Její maminka je hospodyně, ale poslední čtyři roky také vážně nemocná. Její otec nemá zaměstnání, a tak Aminata potřebuje podporu po finanční stránce aby vůbec mohla chodit do školy. Další informace »

Mariama Sylla

ID: 201268
Není adoptována

Dívka, 11 let

Mariama kvůli těžké rodinné situaci do školy nemůže docházet často, ale přesto má velmi slibné výsledky. Potřebuje však finanční podporu, aby se svému studiu mohla věnovat naplno. Další informace »

Bangaly Youla

ID: 201173
Není adoptován

Chlapec, 11 let

Matka chlapce je hospodyně a její příjmy nedokážou pokrýt veškeré chlapcovy potřeby. Z tohoto důvodu jej zapsala do programu adopce na dálku a slibuje si od něj, že se chlapcovi dostane vzdělání. Další informace »

Mamady Diakité

ID: 201058
Není adoptován

Chlapec, 14 let

Velmi skromá rodina. Otec zajišťoval obživu jako mechanik. Dnes trpí vážnou nemocí, která má bohužel velký vliv i na jeho práci. Otec je zoufalý, protože se mu nedaří zajistit vzdělání pro své děti. Mamady má 3 sestry narozené v letech 1990, 2000, 2003 a 2 bratry narozené v letech 1994,1997. Další informace »

Mahawa Fofana

ID: 201052
Není adoptována

Dívka, 14 let

Mahawa pochází z velmi chudé rodiny, která prochází velkou krizí. Mají problémy s bydlením, s přístupem ke zdravotní péči a ke vzdělání. Proto požádali o podporu, aby jejich dcera mohla také chodit do školy. Mahawa má sestru Djenab nar. v r. 2006 a Fatoumata Binta nar. v r. 2014. Další informace »

Aboubacar Kanté

ID: 201062
Není adoptován

Chlapec, 14 let

Otec odešel ještě když byla matka těhotná s posledním dítětem. Od té doby má problém se zajištěním obživy pro své tři děti. Aboubacar díky adopci na dálku mohl nastoupit do školy. Chlapec je velmi nadaný a dokonce přeskočil 4. třídu! Má dva bratry narozené v letech 2012 a 2015. Další informace »

Laye Mamady Doumbouya

ID: 201068
Není adoptován

Chlapec, 16 let

Rodina má celkem 6 dětí a žijí v pronajaté chýši, kde je jedna postel a tři rohože, kde spí některé děti. Otec odešel z města hledat živobytí. Matka tedy zůstala sama a stará se o vše. Záleží ji na tom, aby mohly všechny děti chodit do školy. Jedno je již podporováno naší organizací, se dvěmi dalšími jí pomáhají blízcí příbuzní. Chtěla by, aby i její další dvě děti, které jsou již ve školním věku, chodily do školy, proto požádala o pomoc. Laye má 4 sestry nar. v letech 2000, 2004, 2006, 2008 a jednoho bratra nar. v r. 2013. Další informace »

Karfala Camara

ID: 201048
Není adoptován

Chlapec, 17 let

Matka chlapce byla v programu adopce a vyučila se švadlenou. Karfala se narodil mimo manželství, jeho otec je uprchlík z Libérie. Chlapce nikdy neuznal za svého. Matka Karfaly se později vdala a odstěhovala za rodinou manžela. Karfala zůstal žít s babičkou, která je hluchoněmá. Další informace »

Mamady Camara

ID: 201071
Není adoptován

Chlapec, 17 let

Mamady je nejmladším potomkem rodiny čítající ještě tři dívky narozené r. 2000, 2002 a 2004. Chlapec studuje již druhý ročník základní školy, avšak jeho rodiče nemají dostatek peněz, aby ho mohli i nadále ve studiu podporovat. Otec je dobrovolným lékařem bez jakéhokoliv příjmu a maminka učitelkou na základní škole. Další informace »

Oumar Kanté

ID: 201055
Není adoptován

Chlapec, 17 let

Otec Oumara zemřel, když mu bylo 5 let. O Oumara se již od narození stará jeho babička. Nemá žádné sourozence. Další informace »

Mohamed Bah

ID: 20845
Není adoptován

Chlapec, 18 let

Otec rodiny je již dlouhou dobu bez práce. O obživu rodiny se stará matka. Mají každodenní problémy se zabezpečením jídla a bydlení. Na školní výdaje prostředky nemají. Další informace »

Abdourahime Bah

ID: 20829
Není adoptován

Chlapec, 19 let

Otec rodiny je již dlouho dobu bez příjmů. Chlapec má 6 sourozenců. Všichni bydlí na předměstí Konakry a potýkají se se zdravoními problémy a zabezpečením každodenních výdajů na stravu. Další informace »

Amadou Dyouldé Barry

ID: 20832
Není adoptován

Chlapec, 19 let

Chlapec pochází z početné rodiny. Má tři sestry ve věku 13, 10 a 8 let a čtyři bratry ve věku 10, 8, 3 a 2 roky. Rodina žije v podmínkách extrémní chudoby. Žijí ze dne na den a potýkají se se zdravotními problémy. Další informace »

Mohamed Lamine Camara

ID: 20953
Není adoptován

Chlapec, 19 let

Mohamed Lamine žije se se svými rodiči a ve složité životní situaci. Jejich otec se snaží najít způsob, který by jeho synům pomohl ke vzdělání a tím k lepšímu budoucímu uplatnění a životu. 10-2022 Chlapec je nyní v posledním ročníku na college. Letos ho čekají přijímačky na střední školu nebo učební obor. Další informace »

Seydouba Camara

ID: 20971
Není adoptován

Chlapec, 19 let

Seydouba pochází z početné rodiny, má čtyři sourozence, a protože je jeho otec nezaměstnaný nemají dostatek peněz. Kvůli tomu si nemohou dovolit jej poslat do školy a tak hledají podporu. Další informace »

Mariama Soumah

ID: 20900
Není adoptována

Dívka, 19 let

Otec živí rodinu zemědělstvím. Dívka má 4 bratry a 2 sestry. Rodina nemá dostatek prostředků na zaplacení školní docházky. Otec je "muezzin" - vyučuje koránu. Další informace »

Amadou Sylla

ID: 20826
Není adoptován

Chlapec, 19 let

Rodina nemá dostatek prostředků pro zabezpečení školní docházky. Mají každodenní problémy s výdaji na bydlení, stravování a lékařskou péči. Chlapec má jednoho sourozence ve věku 3 let. Další informace »

M´ Mawa Yattara

ID: 20973
Není adoptována

Dívka, 19 let

M´ Mawa pochází z velice chudé a početné rodiny, protože má čtyři starší sourozence: jednu sestru a dva bratry. I kvůli tomu její výchovu svěřil otec svému kamarádovi, který ale sám nemá dostatek prostředků na to, aby ji poslal do školy. 7-2016 Dívka je v péči své babičky, která byla v loňském roce velmi vážně nemocná a nemohla tak dohlížet na vzdělání M'Mawy. Z tohoto důvodu dívka opakuje 3.třídu. Babička je již zdravá. Další informace »

Fatoumata Ramadan Bah

ID: 20815
Není adoptována

Dívka, 20 let

Tatínek dívky je již několik let bez práce. Je to právě maminka, která se stará o zabezpečení rodiny. Občas jim vypomáhá její starší bratr. Rodina nemá prostředky na zaplacení výdajů na školní docházku.Dívka má dva mladší sourozence ve věku. Další informace »

Fatoumata Malado Barry

ID: 20823
Není adoptována

Dívka, 20 let

Fatoumata pochází z velmi prosté a skromné rodiny. Je velmi zvídavá a inteligetní. Rodiče ovšem nemají dostatek prostředků pro zajištění školní docházky. Další informace »